top of page

PROJECTEN 2020

IMG_9103.jpg
CUVEE 2020! 

 

De nieuwe Ariane champagne 2020 is aangekomen in samenwerking champagnehuis VAUTRAIN (Dizy).

Tarieven:

25 Eur /fles van 75 cl

Per doos 6 flessen, speciale prijs van 150 Eur /doos.

 

Om te bestellen, neem contact op via e-mail met norbert.declercq@telenet.be, door te klikken op de bijgevoegde afbeelding, of per telefoon : 059 30 30 86

 

 

Musica Mundi 2020

Elf  beloftevolle muzikale talenten van 6 tot 17 jaar vergasten bijna 300 Ariane sympathisanten op een onvergetelijke en fantastische avond.

Wij hopen dan ook dit prachtig evenement in samenwerking met de school Musica Mundi volgend jaar 2021 opnieuw te organiseren 

Het was een enorm emotionele avond !

téléchargement (3) (003).png

REEDS GEVOERDE ACTIES! 

globe.png

 

BRUGSCHE GLOBETROTTERS

1e Ariane Leukemie Wandel Rendez-Vous

zondag 28 juli van 08:00 tot 18:00

Startplaats: Viro – Ter Dreve, Koning Albert I-laan 188, 8200 Sint-Michiels

Starturen: 8:00 – 15:00 uur (aankomst vóór 18:00 uur)

Afstanden: 4-7-14-20 km

Inschrijvingsprijs: € 2,00 (€ 1,50 voor leden van wandelfederatie, op vertoon van lidkaart) ; gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar (inschrijving wel verplicht)

Hoogtepunten / bezienswaardigheden: info volgt in een latere fase …

Afstandentabel: volgt in een latere fase

Info &inschrijvingen:

Brugsche Globetrotters vzw

GSM 0478/91.14.4

E-mail luc@brugsche-globetrotters.be

Meer info, click HIER

 

 

chèqye.jpg

100% SOUNDS FOR RESEARCH

 

De tweede editie van het 100% concert, dat plaatsvond op 25 oktober 2018, bracht een cheque van 75.000 euro op voor het Ariane Fonds.

 

De geweldige artiesten hebben hun hart aan het werk gezet om medisch onderzoek in een goed humeur te vieren! Nogmaals bedankt aan hen: Angèle, Sonnfjord, Vianney, Clara Luciani, Charlie Winston, Greg Houben, Juicy, Atome en Ulysse. Dank ook aan onze peetvader François Damiens en de presentatoren Jérôme Colin en Fanny Gillard die het concert met talent orkesteerden!

 

Last but not least, dank aan U voor de geweldige steun! 

 

 

 

FAN DAY JACKY ICKX

Naar aanleiding van deze uitzonderlijke tentoonstelling, werd er een "fan dag " georganiseerd in de aanwezigheid van kampioen Jacky Ickx, wat 150.000 euro heeft kunnen opbrengen voor het Ariane Fonds. 

 

 

 

padel.jpg

PADEL ON THE BEACH 2018

 

Dit is het resultaat van de Padel on the Beach 2018.


Bedankt aan iedereen die dit opnieuw heeft mogelijk gemaakt.

 

Een oprechte MERCI aan Katrien en Jan die dit weerom hebben gerealiseerd.

 

Grandioos!! 

 

 

 

MIDDELKERKE IN ACTIE

Op initiatief van de jonge venters van België en met de samenwerking met de gemeente Middelkerke, werd een cheque van 7000 euro geschonken aan het Ariane Fonds voor haar strijd tegen leukemie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'ARBRE A PLUMES

 

Door de kunstgalerij “ L’Arbre à Plumes “ werd door Jean Vinclair en Barbara Dauwe een vernissage gehouden op 5 April 2019

De opbrengst van deze vernissage alwaar enkele stukken werden verkocht en waar de opbrengst ten goede kwam van het Ariane Fonds.

Dit leverde een pracht resultaat op van 2835 euro . Deze check werd overhandigd op 3 Juni 2019  door Mr Jean en Barbara aan Prof BRON in het Bordet instituut ter gelegenheid van de Algemene Vergadering .

Het Ariane Fonds is dan ook heel dankbaar voor dit mooie gebaar!

cheque%2520fonds%2520ariane_edited_edite

FLAGEY - GALA 2014

Een Gala avond in Flagey om de 30 jaar hematopoietische transplantatie te vieren, onder meterschap van Virginie Efira, het erelid Salvatore Adamo en ministers Onkelinx, Milquet en Piqué.

VIRGINIE EFIRA

Sinds de opstart is actrice Virginie Efira ambassadrice van het Ariane Fonds.  Ze sluit zich aan bij de peters van het Ariane Fonds: Salvatore Adamo en Jacky Ickx !

"PLUIE D'ETOILES" AVOND

 

In 2010, heeft de stad Verviers enkele representatieve gebouwen van de stad helemaal in het rood verlicht voor één avond. Het Rode Kruis organiseerde een bloed collecte met de hulp van de Soroptimist-club terwijl verschillende bedrijven in de regio ook deelnamen aan de fundraiser.

RUDY CLESSE

Tijdens de Tour de France 2012, is de rijder Rudy Clesse erin geslaagd de Tour twee dagen voor de professionelen af te ronden ten bate van het Ariane Fonds.

 

SARA STRIJKMANS

Deze schilder ondersteunt al jaren het Ariane Fonds door een aantal van haar werken te schenken aan de vereniging.

BRUGSCHE GLOBETROTTERS

In 2010, zijn de " Brugsche Globetrotters " erin geslaagd om een bedrag van 2440 euro te verzamelen ten voordele van het Ariane Fonds. 

bottom of page